kurs datoer

Høst 2015

 

Pulsation 1. "Se verden med nye øyne"

Sted: Henrik Gerners gt. 10A, 1 etg.

Tid: Vi arrangerer dette kurset to helger i høst;

9. - 11. oktober og 29.oktober- 1. november

Pris: 2800,- ink kost og enkel losji.

 

 

 

 

 

 

Pulsation steg 1 tar for seg øye-segmentet. Vi benytter dans, bioenergetiske øvelser (A. Løwen), lek, pust (W.Reich), meditasjoner (Osho) og avslapning for å bearbeide muskulaturen rundt hodet og spesielt øynene. Vi lover deg at du ser på verden med "nye øyne" etter gjennomført kurshelg!

 

Prisen inkluderer enkel losji (sovesal) og mat. Om annen overnatting er ønskelig, ta kontakt for ytterligere info. Ta med laken, sovepose/sengetøy, håndkle, og godt med lette klær som er gode å ha på seg og bevege seg i. I pulsation brukes hele kroppen, og det er viktig å ha klær/skift av klær som passer til både aktivitet og avslapning.

 

 

 

 

 

 

 

Pulsation 2, "Uttrykk deg selv"

Sted: Bastøy fyr, Bastøy

Tid: 26.-29. november.

Pris: 4800,- ink kost og losji

 

 

 

 

 

 

 

 

NB! Kurset holdes på en øy.

Egen båttransport til Bastøy går fra Horten torsdag kl 17.05. Fergeleiet for Bastøy ferga er ved siden av fergelieeiet for Horten-Moss ferga.

Vi avslutter til lunsj søndag, med retur kl 13.55 fra Bastøy til Horten.

 

 

 

 

 

 

Generelt: For alle kursene gjelder påmelding og reservering av plass med depositum 800,-. Hele kursavgiften skal være innbetalt før kursoppsta

 

 

Har du deltatt på Pulsation 1 eller 1 og 2 før og ønsker å utvikle deg selv videre? Ta kontakt med oss for å høre om eventuell rabatt på kursprisen.

 

 

 

 

 

 

 

Pulsation steg 2, "Uttrykk deg selv" har hovedfokus på muskulaturen i nedre del av hode og hals. Munnen er området der vi fra tidlig spedbarnsalder inntok næring av fysisk og emosjonell art. Den ble også tidlig benyttet til å uttrykke ëgne ønsker og behov. Halsen og nakken er sensitive områdre der mange i voksen alder opplever stramninger og svelgeproblemer. På kurset arbeider vi med disse kroppspartiene og deres betydning i fht våre relasjoner i dag. Vi arbeider også med vår evne til å verbalisere våre følelser og behov til omgivelsene.

Dans, bioenergetiske øvelser, pust, aktive meditasjoner og avslapning vil kombineres med mål om best mulig utbytte av helgen.

Dere er velkomne til å delta på Pulsation 2 etter at dere har deltatt på Pulsation 1, eller andre kroppsorienterte kroppsterapi kurs. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurs 2015:

Copyright © All Rights Reserved