kurs info

 

Pulsation 1 er et weekendkurs som kan benyttes som introdukson til denne type kroppsorientert psykoterapi eller som innledningen til en lengre utviklingsprosess. Du trenger ingen tidligere gruppeerfaring for å delta. Det er en fordel om du ønsker å bli bedre kjent med deg selv og bejae din livsenergi, men du er også hjertelig velkommen dersom du bare ønsker en annerledes "retreat", om du ønsker å lære mer om effekten av bioenergetiske øvelser sammen med meditasjon, eller om du bare er nysgjerrig på hva pulsation er. I dette kurset arbeides det intensivt med øvelser som inkluderer øyne og hodemuskulatur i tillegg til andre mer generelle øvelser for å hjelpe deg å "jorde" deg selv.

 

 

I Pulsation 2 fokuserer vi arbeidet rundt Reichs 2. og 3. kroppssegmenter; muskulaturen i hodets nedre halvdel med nese og munn samt hals.

Dere er velkommen til Pulsation 2 etter at dere har gjennomført Pulsation 1. Om du har deltatt på andre kroppsorienterte psykoterapikurs (feks primal),er du også velkommen etter en samtale.

 

I de videre pulsationkursene fortsetter vi ved å bringe fokus til Reichs brystsegment (bryst og armer), diafragma, abdomen og til slutt bekken og ben. Hvert kurs tar deg lenger ned og dypere innover i din kropp og sjel.

 

Det er vår erfaring at det bare positivt om kurs gjentas. Følelser ligger lagvis i oss, og våre opplevelser vil være forskjellige avhengig av livssituasjon, gruppedynamikk og øvelser. Gjentagelse av det samme kurset vil gi en annen erfaring og dypere forståelse av øvelsene og av oss selv. Siden kursrekken er bygget opp sekvensielt er det ikke mulig å hoppe over et kurs i serien.

 

 

Beskrivelse av pulsation kursene

Copyright © All Rights Reserved